Cate pistoale de vopsit avem nevoie intr-un garaj?

PISTOALE PNEUMATICE VOPSIT AUTO

In acesta poatare iti voi prezenta de ce este important sa ai mai multe pistoale de vopsit in garajul sau service-ul tau auto de vopsitorie.

Este foarte important sa aveti mai multe pistoale de vopsit intr-un garaj, deoarece va vor putea scoate din acumite probleme ce le puteti intimpina de-a lungul zilei sau de-a lungul lucrarilor din garaj sau cabina de vopsit.

De asemenea va recomand sa aveti un minim de 3 pistoale de vopsit in garajul sau service-ul vostru de vopsitorie auto.

Daca aveti o stare financiara buna va recomand sa cumparti mai multe pistoale de vopsit pentru a avea un pistol de rezerva de fiecare data cand se iveste o anumita problema cu piesele ce le vopsiti.

Pistoalele de vopsit folosite si recomandate de mine sunt doar pistoale de vopsit ce le folosesc zilnic pentru a scoate lucrari de inalta calitate chiar si la garaj.

Pistoalele de vopsit ce vor urma sa vi le recomand le puteti gasi pe site-ul nostru plus multe alte scule, vopseluri si accesorii din domeniul vopsitoriei.

  1. Pistolul de Vopsit Fuller

Primul din pistoalele importante ar fi pistolul de fuller, acesta de poate ajuta la aplicarea fuller-ului sau primer depinzand cum vrei sa ii spui, deasemenea te va ajuta sa aplici substante mai grose ca si vascozitate.

Recomand o duza de minim 1.8 ca si setare pentru pistolul de fuller deoarece poti aplica aceasta substanta subtire si groasa pe elementele tale pregatite dupa reparatie.

Aici vei gasi link-ul pentru acest Pistol de Vopsit Fuller! (apasa aici)

2.Pistolul de Aplicat Vopseaua de Baza sau 2K

Al 2-lea pistol de vopsit important ar fi pistolul de Vopsea, acest pistol te ajuta sa aplici vopseaua fara probleme si sa scoti vopseaua fara nori sau umbre in timp ce aplici toata gama de vopsele.

Recomand pentru acest tip de pistol de vopsit sa folosesti duza de 1.3, aceasta setare te va ajuta in aplicare vopselei intr-un ritm normal chiar si accelerat datorita duzei de 1.3 ce va lasa sa iasa o cantitate suficienta de vopsea pentru ca tu sa te poti misca destul de rapid atunci cand ai o suprafata mai mare de vopsit.

Vei gasi link-ul pentru pistolul de vopsit recomandat de mine!(apasa aici)

3.Pistolul pentru Aplicarea Lacului

Al 3-lea pistol important dintr-un garaj de vopsitorie este pistolul de Lac. Acest pistol te va putea ajuta sa scoti piesele la cele mai inalte standarde, te va ajuta sa aplici toata gama de lacuri subtiri sau groase, foarte important este faptul ca tu va trebui sa sti cum sa folosesti un astfel de pistol de lacuit auto.

Pentru pistolul de aplicat lacul recomand duza de 1.3, poate va ve-ti intreba de ce 1.3 si nu 1.2 sau 1.1, deoarece aceasta setare 1.3 puteti avea o miscare inceata sau rapida dupa cum doriti voi dupa setarile facute de voi la pistol, deoarece 1.1 sau 1.2 avand duze mici pe duza va iesi doar o anumita cantitate mica de material ce voi nu o puteti influenta, in schimb la 1.3 ve-ti putea strange din debitul de lichid in caz ca este prea mult.

Vei gasi link-ul pentru Pistolul de Lac recomandat de mine!(apasa aici)

Va multumesc ca a-ti citit acest Blog post, daca aveti intrebari sau sugestii feritoare la aceasta postare contactati-ma!