Hartie de mascare pentru vopsitorie auto

Hartie mascare vopsitorie auto 90x180M

Hartie de mascare vopsitorie pentru izolari profesionale este un produs de inalta rezistenta de protectie in timpul vopsirii masinilor, dar poate fi utilizata si in domeniul constructii, naval, aeronautic si mobilei  pentru izolarea usilor, ferestrelor, panourilor si a tuturor elementelor ce trebuie protejate.

Rola hartie mascare pentru  vopsitorie

Hartia de mascare este un material esential in industria de vopsitorie auto, fiind utilizata pentru acoperirea si protejarea suprafetelor care nu trebuie vopsite, precum geamurile, cauciucurile si anumite parti ale caroseriei.

Aceasta impiedica particulele sa ajunga pe suprafetele protejate si astfel sa previna deteriorarea sau gazarea acestora.

De asemenea, hartia de mascare permite vopsitorilor sa aplice vopseaua uniform si precis, fara a risca sa afecteze alte zone ale masinii.

Cu ajutorul hartiei de mascare ne asiguram ca vopseaua nu se va decoji dupa uscare cum se poate intampla cu folia de mascare din plastic, hartia absoarbe si retine vopseaua, particulele de vopsea si gaz de vopsea de aceea este esential pentru a le folosi pe ambele.

Astfel, utilizarea hartiei de mascare ajuta la reducerea timpului si costurilor de reparatii si ofera o finisare de calitate superioara a masinii.

Hartia de mascare se poate achizitiona de aici https://snstuning.ro/produs/hartie-mascare-vopsitorie-auto-90x180m/