Informatii Livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail / mesaj /apel de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 1 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat printr-un mesaj sau apel telefonic pentru a stabili ora la care doriti sa se efectueze livrarea.

Important:

livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

Comenzile se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 1 – 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Taxa unica de expediere are valoare ce poate varia intre 28-38 RON pentru coletele mici de pana la 2KG, valoarea creste odata cu greutatea produselor , valoarea comenzii va fi achitata la curier in momentul ridicarii coletului.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 1 – 4 zile de la expedierea lui de catre firma noastra.

PROGRAM PRELUARE COMANDĂ ONLINE ȘI TELEFONIC
Luni-Vineri: 09:00-14:00 ( preluare comenzi pentru expedierea din aceeași zi )

Luni-Vineri: 14:00-19:00 ( comenzile se vor expedia a doua zi începând cu ora 09:00 )

Comenzile preluate în week-end se vor expedia începând de Luni.

PROGRAM EXPEDIERE COMANDĂ
Luni-Vineri: 09:00-14:00 ( pentru ziua curentă )

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE TARI
SNS TUNING SRL nu acceptă comenzi din afara tării în acest moment! Pentru nelămuriri și discuții privind comenziile din afara României, ne puteți contacta :

Telefon: +40758921247

Email: snstuningromania@gmail.com