Cum Cumpar

SNS TUNING iti ofera posibilitatea sa cumperi produsele de care ai nevoie fie prin:

1. Comanda online:

Alegeti produsul sau produsele pe care doriti sa le comandati, adaugati-le in cos si finalizati comanda. Odata ajunsi in cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, pretul, cantitatea (care poate fi modificata in cazul in care doriti) si posibilitatea sa alegeti judetul in care doriti sa se efectueze transportul. In cazul in care esti un utilizator nou sau nu ti-ai creat inca un cont in magazinul snstuning.ro, ai posibilitatea sa il creezi in 2-3 minute.

2. Comada email:

Comanda se poata da direct pe e-mail snstuningromania@gmail.com

Facturarea comenzii se poate face fi pe persoana fizica fie persoana juridica. Este necesara completarea campurilor cu Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oras, unde doriti sa se efectueze livrarea, trebuie sa alegeti daca doriti sa fiti contactat pe e-mail sau la telefon pentru confirmarea comenzii si trebuie sa selectati modalitatea de plata pe care doriti sa o folositi fie numerar sau ramburs, fie prin ordin de plata.

Inainte de a plasa comanda, trebuie sa cititi cu atentia lista de termeni si conditii, sa bifati ca sunteti de acord si le acceptati, iar comanda dumneavoastra va fi trimisa.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, asadar va asteptam sa ne vizitati la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

3 Comanda Facebook

Comanda se poata da direct pe pagina noastra de Facebook SNS TUNING GARAGE printr-un mesaj in care ne dati datele unde doriti sa fie livrata comanda

nume / adresa / nr telefon

4 Comanda telefonica:

Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispozitie numarul de telefon 0758921247 si pot efectua astfel de comanzi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Program prelucrare comenzi

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Nu prelucram comenzi in weekend si de sarbatorile legale.
Daca ai intrebari, ne poti contacta la adresa de e-mail snstuningromania@gmail.com sau la numarul de telefon 0758921247